Полезна информация за избор на кухненски уреди

Животът

07-09-2021, 09:00

Снимка:

Владивес

Автор:

velikotarnovo.utre

Всичко от Автора

След като сте решили какъв тип инсталация ще трябва да вземете предвид конфигурацията на хладилника, следва да изберете някои екстри. Френските модели врати с дънен фризер, както и популярните странични модели изискват по-малко място за отваряне на вратата и осигуряват по-лесен достъп до фризера за деца, отколкото традиционния модел с горен фризер. За допълнителен капацитет, големи семейства може също да помислят за по-голяма комбинация от хладилник и фризер или надстройка до напълно замразяваща до напълно хладилника, ако кухненското пространство и оформлението могат да ги настанят.

Допълнително подхладително охлаждане

Ако често забавлявате, помислете дали да не допълвате редовното си охлаждане с допълнителни опции под пулта:

Хладилни чекмеджета: Включването на отделно хладилно чекмедже под плота в дизайна на вашата кухня ви позволява да разширите капацитета на вашия хладилник във всяка област на кухнята, от която се нуждаете най-много.

Центрове за напитки и охладители за вино: Тези устройства не само освобождават място във вашия хладилник за чинии и ястия, но също така могат да поддържат всичките ви напитки охладени до оптималната им температура за сервиране, независимо дали става дума за алкохол или газирани напитки за семейството.

Ледогенератори

Популярните артисти също обичат удобството на специален производител на лед. Когато избирате ледогенератор, започнете с избора на вида лед, който той произвежда - бисер или гурме бистър, което може да промени разликата в много коктейли и специализирани напитки. И бъдете сигурни, че количествата за производство и съхранение на лед отговарят на нуждите на вашето семейство.

Съдомиялни машини

При избора на съдомиялна машина започнете със стилизиране; изберете покритие, което да се координира с останалите нови уреди. И докато повечето съдомиялни са монтирани на ниво с кухненски плотове, интегрираните съдомиялни, съобразени с вашия шкаф с помощта на персонализирани панели, са нарастваща тенденция в дизайна. След това сравнете функциите за почистване. Потърсете съдомиялни с разнообразни цикли и опции, които допълват вашите навици за почистване. Например, ако вашето семейство провежда чести цикли на пране, пазарувайте модели, които предлагат различни опции за капацитет или ниво на почвата.

Една от най-важните характеристики, която трябва да имате предвид, е колко силна е миялната машина, докато работи. Нивата на шум в съдомиялната машина са оценени в децибели; колкото по-нисък е децибелът, толкова по-тиха ще бъде съдомиялната машина. Потърсете рейтинг от 45 децибела или по-малко за най-тихите изпълнители.

Съдомиялните машини се предлагат най-често със стандартна ширина 24 инча, както и с по-малка ширина 18 инча, идеално за много малки пространства или като втора миялна машина за мокър бар.

И екологичните потребители трябва да имат предвид консумацията на енергия и водата в съдомиялната машина. Пазарувайте модел, който отговаря на изискванията на Energy Star за не само превъзходна енергийна ефективност, но и за намаляване на въздействието върху околната среда.

Източник: Владивес

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов