Първият и единствен Клуб на приемния родител стана на 3 години

Мисия

11-09-2021, 10:21

Снимка:

община Велико Търново

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Клубът на приемния родител във Велико Търново - първият и единствен в страната, отпразнува своята трета година от създаването си. В присъствието на приятели и приемни родители на мястото, където веднъж месечно членовете на Клуба се събират и провеждат срещите си, бе отбелязан празничния ден. Специална изненада и грамоти за всички редовни членове на Клуба на приемния родител поднесе г-н Иван Христофоров - Директор Програма „SOS Детско селище Велико Търново – Габрово – Трявна“.

На тържеството присъства и директорът на дирекция „Социални дейности и здравеопазване“ в община Велико Търново Росица Димитрова. Тя получи грамота „Приятел на Клуба“ и пожела всички да са здрави и все така всеотдайни и иновативни в създаването на услуги, подкрепящи децата и семействата в общината.

Днес редовни членове на клуба са 14 приемни родители от община Велико Търново, като самите те споделят, че разговорите за преживяванията, трудностите и щастливите моменти, допринасят за това те да бъдат пълноценни и спокойни при отглеждане и възпитанието на децата.

Идеолог и двигател на Клуба на приемния родител е г-жа Албена Добрева.

 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов