Младежите на ГЕРБ във Велико Търново номинираха новото си областно ръководство

Мисия

25-09-2021, 17:00

Снимка:

ПП ГЕРБ

Автор:

Мария Христова

Всичко от Автора

Събрание за номиниране на състав на областното си ръководство проведе младежката организация на ГЕРБ във Велико Търново и областта. Срещата уважи кметът на старопрестолния град и областен координатор на ГЕРБ Даниел Панов, представителят на Старата столица и региона в Националния изпълнителен съвет на МГЕРБ Георги Тодоров и колегите му в НИС Велмира Вълева и Мария Николова, както и общинският координатор на ГЕРБ в Полски Тръмбеш д-р Емил Енчев.

Досегашният областен координатор на младежите Георги Недев бе номиниран отново за ръководител на организацията. Той направи и синтезиран отчет на дейностите, инициативите и кампаниите на структурата.

За организационен секретар е номинирана Мария Иванова.

За членове на ръководството бяха избрани Христо Стоев, Маринела Антонова, Венцислав Георгиев, Светлин Даскалов, Благовест Петров, Анита Дериджиян-Чалъкова. Пламена Савова-Георгиева, Мартин Трухчев, Георги Димитров, Цветелин Йорданов и Васил Русев. С така направените номинации всяка от десетте общини от областта е представена в областното ръководство на МГЕРБ-Велико Търново.

„ГЕРБ е единствената политическа сила, която още от създаването си дава възможност на младите хора да участват активно в политическия живот в страната. Това, което ни отличава от всички останали партии, сте именно вие, младежите – с потенциала, който носите, енергията и уменията, идеите, които искате да развивате. ГЕРБ има с какво да се гордее – това е всичко, направено през последните 12 години на местно, национално и международно ниво. То няма как да бъде изчегъртано, нито омаловажено с фалшиви новини и манипулации. Бъдете факторът, който ще обединява хората, за да върнем България към развитието“, обърна се към младежите кметът на Велико Търново Даниел Панов.

Ръководството на младежката организация следва да бъде утвърдено от Изпълнителната комисия на ГЕРБ. Срещата се проведе при спазването на противоепидемичните правила.

 



Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)