Nostrabet: Какво представляват акумулаторните залози

Животът

28-09-2021, 09:25

Снимка:

организатори

Автор:

velikotarnovo.utre

Всичко от Автора

Nostrabet е един от най-полезните и често използвани ресурси за анализи, съвети и стратегии сред родната аудитория на спортните залози. На този сайт редовно можете да следите актуалните новини от света на спорта, да четете ревюта на букмейкъри, но и дори да черпите идеи за днешната си активност в света на спортните залози. Така например, Nostrabet предлагат на аудиторията права колонка за днес, с което почти наготово ви представят на какво да заложите в близките 24 часа. Перфектната ежедневна колонка в Nostrabet е често избирана от играчите у нас, тъй като тя позволява спестяване на време в търсене на най-актуалните събития за деня. За да спечелите от това предложение обаче първо трябва да разберете какво представлява правата колонка, а тя неименуемо е свързана и с днешната ни тема, а именно акумулаторните залози.

Какво е акумулаторен залог и права колонка в бетинга?

Акумулаторният залог е един от основните видове залози в света на бетинга. От другата страна стои единичният залог. Те са напълно противоположни по същност и методология на определяне на печалбата и стратегията за нея залози. Единичният залог е залог на едно събитие. Можете да поставите колкото си искате единични залози за деня, но те са самостоятелни един от друг, тоест ако един спечелите, всички останали може да са губещи и в крайна сметка да завършите деня с много загуби и една печалба. Акумулаторният залог е познат още и като множествен залог. В него присъстват няколко и по-конкретно три селекции. Те вървят заедно, следователно печалбата им се определя от техния общ успех. В случай че една от селекциите на вашия акумулаторен залог не е правилно предвидена, вие губите целия акумулаторен залог. От друга страна, при евентуално правилно прогнозиране на всички селекции във вашия акумулатор, ще спечелите повече в сравнение с хипотезата, ако ги бяхте пуснали като отделни единични залози. Това е така, защото при акумулаторния залог крайният коефициент е доста по-висок, защото се смята като се умножават коефициентите на всяко от събитията.

Какви са предимствата на акумулаторните залози и дали да ги поставяме изобщо?

Поради значително по-високия си риск от загуба акумулаторните залози най-често се препоръчват на по-опитните играчи. За начинаещите той би могъл да създаде повече затруднения и то още на ниво определяне на сумата за залог, а в последствие и на броя и конкретните събития, на които да се заложи. Нещо повече, за да се спечели акумулаторният залог е редно да се използват проверени и работещи стратегии. Все пак, колкото и по-сложен и рисков да е акумулаторът, той има и значителни предимства като:

Гарантирано по-висока сума печалба, ако прогнозите ви са верни.

Увеличаване на опита ви. В крайна сметка, за да спечелите от акумулатор, вие сте така да се каже принудени да изучите нови тактики и стратегии, докато не откриете правилната за себе си. А по този начин значително вдигате нивото си.

В много букмейкърски платформи компаниите стимулират играчите да поставят множествени залози, като предлагат специални бонуси за тях. Обикновено са наименовани като оферти за акумулатори.

Акумулаторите за залози от типа на права колонка са отличен начин да спечелите повече пари от обикновено. За целта обаче задължително трябва и да сте по-добре подготвени и амбицирани да четете анализи и да тествате нови стратегии.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов