Betenemy: ТОП 5 на най-популярните стратегии за залог

Животът

27-09-2021, 16:39

Снимка:

PalmsBet bg

Автор:

velikotarnovo.utre

Всичко от Автора

Betenemy е популярна платформа, в която регулярно се анализира големи или новопоявили се страници за спортни залози. Едновременно с това, екипът на Betenemy е добре познат и с полезните си ресурси, които дават възможност на начинаещите, а и на играчите със среден и голям опит да увеличат шансовете си за печалба. Ето защо наред с ревютата на букмейкъри, на платформата можете да откриете и материали със стратегии за залагане, които да предложите, за да подобрите своята активност и резултати. Целта на екип на Betenemy е да сподели своя опит с аудиторията, а и да подпомогне потребителите да възприемат спортните залози не толкова като игра на късмет, а като аналитична дейност, която завършва с успех, когато към нея се подхожда с мисъл, разум, качествена оценка на състоянието на спортните състезатели или отбори, но също така и с проверена тактика.

В сферата на спортните залози съществуват десетки подобни тактики. Днес обаче ще говорим за най-популярните сред тях, които може да приложим оптимално при игра в PalmsBet bg. С любезното съдействие на Betenemy специално за вас подготвихме списък с петте най-известни стратегии за залог.

All in стратегия за залози

В тази тактика за залагане на спортни събития първо трябва да определите конкретна сума. Имайте на предвид, че ще я използват изцяло, така че помислете добре каква е цената на залога, която все пак можете да си позволите да изгубите. Не забравяйте, че колкото и популярни и тествани да са отделните стратегии, включително и  all in стратегията, никоя от тях не е на 100% сигурна и с гарантиран успех. В спортните залози процентът шанс също е от значение за крайните ви резултати. И така, нека си представим, че сте определили една Х сума за залозите си днес. Подходът е изключително просто – просто залагате цялата сума и чакате да разберете дали печелите. Положителният елемент в тази стратегия е, че очакваната печалба е значително голяма. Негативният елемент е, че тази стратегия е изключително рискова. От Betenemy  честно казано не я препоръчват, тъй като от платформата застават категорично зад идеята за отговорна игра.

Системата на Мартингейл

Това е следващата топ популярна стратегия за залози и вероятно, тя има най-широк кръг от последователи след аудиторията в сектора. При тази система основното е да удвоявате сумата на залога си в случай на загуба. Това е начин, по който, достигайки до заветната победа, успявате на първо място да покриете всичко натрупано като загуба до момента, а едновременно с това да излезе и на плюс. От Betenemy съветват, ако използвате Марингейл подхода да се стремите да избирате спортни събития със сравнително еднакви по големина коефициенти, за да можете да компенсирате натрупаните загуби.

Системата на Фибоначи

Тази стратегия се базира на поредицата от числа на математика Фибонаци. Идеята е да увеличавате стойността на залога спрямо тази поредица. На практика, тя представлява следният ред от числа: 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34, 55, 89, 144, 233…Вашата задача е да получите всяко следващо число, като събирате последните две такива. И в този случай е нужно всеки следващ залог след загуба да бъде по-голям от предходния.

Стратегия за залагане чрез точно определена фиксирана сума

При тази система нещата са сравнително ясни. Играчите я харесват и поради друга причина – тя се смята за една от най-малко рисковите тактики за залагане на спорт. Ваш е изборът каква да бъде фиксираната сума за един залог. Точно защото сумата е еднаква, рискът също е еднакъв, тоест самият риск се разпределя и няма как да загубите всичко накуп от един залог.

Пропорционална стратегия за залог

Тази тактика определяте две суми – общата си банка за залози и една част, с която да играете днес. В случай на победа, увеличавате следващия си залог с определен процент. И ако отново спечелите, следва отново да направите увеличение на залога със същия процент. В случай на загуба обаче залагате сума равна на същия този процент, но от вече останалата ви сума. Това е доста надежден начин отново да разпределите риска, но  да играете максимално дълго време, а от там да получите възможност и да покриете загубите, и да излезете на плюс. 



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов