Обвиниха 52-годишен мъж в убийство на свой приятел

Крими

17-10-2014, 12:33

Снимка:

Velikotarnovoutre.bg

Автор:

Галина Георгиева

Всичко от Автора

Още по Темата:

Другарски запой завършил с убийство

Убийството е извършено по особено мъчителен начин

52-годишен мъж е обвинен за убийството на 49-годишния Валентин от Велико Търново. Припомняваме ви, че в сряда вечерта съседи на жертвата го открили да лежи мъртъв на пода в жилището му в квартал Чолаковци. Комшиите забелязали, че от известно време не са го виждали, а лампите в апартамента светят денонощно. Затова решили да надникнат в жилището на жертвата. Изпратеният полицейски екип открил по тялото на убития следи от насилие. Трупът бе изпратен за аутопсия във великотърновската болница. Патолозите установили, че смъртта е настъпила от дихателна недостатъчност, причинена от множество наранявания.

Убийството на 49-годишния търновец е извършено по особено мъчителен и жесток начин, информират от полицията. По неофициална информация мъжът е убит при пиянска свада. Съседите разказват, нападателите Димитър и Свилен, които живеели в съседния блок, често ходили на по чашка в дома на жертвата.

Първоначално бяха задържани и двамата мъже, но в хода на разследването Димитър е привлечен като обвиняем. Повдигнато му е обвинение за извършено умишлено убийство. С постановление на прокуратурата мъжът е задържан за 72 часа.



Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов